Over Mila

11657330_868115203270349_1729597787_n   Je eigen huidcoach om de hoek

Mijn naam is Mila Schimmel, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist met een salon aan huis in de Tabaksteeg in Leusden Zuid. In 2012 vond ik het tijd voor een carrièreswitch en heb ik gekozen voor mijn passie: huidverzorging. Naarmate ik meer over de huid te weten kwam, raakte ik ervan overtuigd dat mijn doel het verbeteren van de huidconditie is.

Of je nu een makkelijke of probleem huid hebt, de conditie op peil brengen en houden vergt kennis. Op de huid werk ik met producten van Dermalogica omdat het bewezen is dat het je huidconditie verbetert en naar een hoger level brengt. Voor het ontharen gebruik ik waxproducten van Lycon omdat deze uiterst zacht voor de huid zijn en je het beste resultaat krijgt. Ik neem graag de tijd voor je, met als doel 100% persoonlijk advies om het maximale uit je huid te halen.

Professionele resultaten kunnen alleen komen vanuit professionele training
Na het volgen van diverse trainingen ben ik gediplomeerd Dermalogica skincare coach. Ik volg regelmatig trainingen die ontwikkeld zijn door het International Dermal Institute. Zo blijf ik op de hoogte van nieuwe producten en toepassingen en blijft mijn kennis en kunde up-to-date.

Ik hoop je snel te zien bij O’Lijf skincare!