Jeugd

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud? Start vandaag nog met Clear Start huidverzorging van Dermalogica. “Littekens als gevolg van een onzuivere huid zijn te voelen in de ziel maar zichtbaar op de huid.” Aldus Jane Wurwand, de oprichtster van Dermalogica en Clear Start. In de produkten van Clear Start worden sterke medicinale ingrediënten gecombineerd met rustgevende plantenextracten. Dit betekend dat de producten HARD zijn tegen puistjes, maar GOED voor je huid!Clear Start Spot Fix O'Lijf skincare

thin-line
Junior Treatment | 45 min | € 42,50  /  60 min | € 56,-
Voor jongeren van 12 tot 20 jaar.  Geschikt voor de (beginnende) acné huid. Het werkt zuiverend en herstellend. Reinigt, pakt problemen aan en beschermt je huid. Tijdens deze behandeling ga ik je huid grondig reinigen. En gaan we de strijd met puistjes aan! Een frisse, stralende huid is het resultaat.
thin-line
Junior Kuur | 6 behandelingen | 250,- incl. skin kitGroup___Kit_2
Bij deze kuurbehandeling kom je gedurende 6 weken, 1 x per week naar de salon, voor een 45 minuten behandeling.Ter ondersteuning krijg je een mooie skin kit twv € 42,25 met huidverzorgingsproducten. Gespreide betaling is mogelijk. thin-lineTIENERS EN ACNE

Een jonge huid kan vaak uit balans zijn en moet beschermd worden om later schade te voorkomen. De producten van Clear Start zijn op maat gemaakt om de huid van tieners goed te verzorgen. Het maakt de huid schoon, bestrijdt puistjes en beschermt zodat je nu een gezonde huid krijgt en houdt.

Volg deze 3 stappen van Clear Start voor een gezonde huid

  • Stap 1: reinigen met de Foaming Wash en Pore Control Scrub
  • Stap 2: zuiveren met de All Over Toner
  • Stap 3: verzorgen en hydrateren met de Daytime Treatment en daarover eventueel de Matte Moisturizer SPF15

Sla terug wanneer puistjes opkomen, door extra te zuiveren. Doe dit met de Clear Start Overnight Treatment, Emergency Spot Fix (must have!) en de Cooling Masque.

Waarom ontstaan er onzuiverheden op mijn huid?

Androgeen, een hormoon dat meer aanwezig is tijdens de pubertijd, zorgt ervoor dat talgklieren groeien en meer talg produceren. Die overtollige olie kan mengen met de huidcellen en samenklonteren, hierdoor ontstaat er een bultje dat geïnfecteerd raakt met bacteriën, deze zwelt op en zo wordt het een ontsteking.

 

Waarom is mijn huid zo vet?

Overactieve talgklieren + overactieve hormonen = een 24-uurs non-stop formule voor poriën vol met olie. Als die olie niet kan mengen met huidcellen wordt het een ontsteking, die zichtbaar wordt op de oppervlakte van jouw huid.

 

Producten die je huid uitdrogen passen niet bij je

De matte afwerking van op alcohol gebaseerde toners laten je jezelf fotowaardig voelen, maar de oplossing is tijdelijk. Een extreem droge huid stimuleert om NOG MEER OLIE te maken om te compenseren wat er (door de alcohol) verloren is gegaan.

 

Een zwarte mee-eter is GEEN vuil in je poriën

Mee-eters zijn gevangen overtollige oliën die zijn veranderd van kleur doordat ze in contact zijn gekomen met zuurstof. Vergelijk het met een appel, die wordt bruin nadat je deze in stukken gesneden hebt.

 

Een ontsteking/puistje betekent NIET dat je huid vuil is

Maar de huid correct reinigen én verzorgen met de juiste producten KAN je helpen de huid fris en schoon te houden.

thin-line